Er du også komme til at tabe din mobil en gang eller to på gulvet, asfalten eller ned af trappen? Og er du træt af, at der er kommet en ordentlig flænge eller ridse i skærmen, som besværliggør skærmens funktionalitet, når du skal finde vej eller se efter seværdigheder på weekendturen? Så skynd dig at få fikset din IPhone 7 skærm, så du nu kan se Århus helt klart på mobilen.

 

Find de rette forbindelser

Når din IPhone 7 skærm er blevet fikset, kan du nemt finde vej med tog og bus. Byens seværdigheder bliver nu lige til at opdage, når du ikke længe skal bekymre dig om, hvor du skal hen og hvordan du kommer derhen. Du kan nu nyde dit besøg i Århus, og føle dig tryg ved den offentlige transport.

Nu hvor du har styr på, hvordan du kommer frem, kan du bare læne dig tilbage og nyde weekenden. Din tur bliver kun bedre, hvis din mobil er i tiptop stand, så du har den rette guide.

 

Besøg en klassiker

Der er masser af spændende stedet, som du kan besøge i Århus. Tag en dag til ARoS kunstmuseum og bliv opdateret på den moderne kunstverden. Husk at tage det klassiske billede i regnbue panoramaet og post det på instagram, så alle kan følge med i din tur. Det bliver også nemt at redigere billedet, og se det klart på din nye IPhone 7 skærm.

Tag et kig på Tripadvisor og find de seværdigheder, du gerne vil forbi. Der er heldigvis masser.

 

Spil et spil i ventetiden

Selvom der selvfølgelig er mange spændende ting på vejen, kan det være rart at slappe af undervejs. Med den fiksede IPhone 7 skærm kan du nu spille diverse spil, når du venter i museumskøen, på togperronen eller i din charmerende Airbnb. Der er mange indtryk på en tur til Århus, og det kan derfor være nødvendigt med en smule downtime.

 

Gense turen på din IPhone 7 skærm

Når hverdagen truer igen, er det altid rart at have nogle gode minder fra turen. Se billeder igennem og vis dem til dine kollegaer, så i kan få en spændende snak. Gense seværdighederne og læs videre på historien, efter du er kommer hjem.

Så kan du jo også begynde at gøre klar til den næste tur. Find den by du gerne vil besøge næste gang og gør det hele klar på din IPhone 7 skærm.