Gode gaver til søde tænder

Vi har i flere år sendt søde gaver til vores kunder rundt om i landet. Julegaver fra vores firma er den lækreste konfekt fra Profilkonfekt, og vi ved den vækker glæde.

En søgning på julegaver firma – viser mange muligheder, og derfor kan det være svært at vælge den rigtige.

Vi har dog nu i en hel del år fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, at vi er sikre på, at vi har fundet den rigtige leverandør.

Julegaver firmaJulegaver fra firma – mere end en gave

Lad det være sagt med det samme – ikke alle gaver er gode gaver. Vi får selv en hel del firma julegaver, som vi giver væk, hvis nogle overhovedet vil have dem.

En julegave er derfor ikke noget, man skal tage let på, for det er mere end en gave. Julegaven fra virksomheden signalerer, at vi har en nær relation – og at vi ønsker hinanden det bedste.

Nære relationer er afgørende i vores branche, fordi vi lever af tryghed og tillid.

Smagsprøver af chokolade

Vi elsker at få smagsprøver af vores chokolade med vores logo på. Så enkelt kan det siges. På den måde er det hvert år næsten som om, at vi fejrer julen før tid. Især medarbejderne har et stort ord at skulle have sagt, når det gælder, hvilke typer chokolade og konfekt vi skal vælge. Det giver faktisk en glæde – og folk her føler, at de er med til at bestemme, hvordan vi præsenterer os uden for huset.

Vores firmajulegaver har således mange funktioner – også internt i virksomheden.

Logo og personlig julegave

Vi kan faktisk ikke lade være med at fortælle vidt og bredt, hvor begejstrede vi er for vores julegave fra firma til firma og kunder.

Det er en sød julehilsen, hvor vores logo bliver forbundet med noget dejligt og rart.

Og så er det en meget personlig gave i modsætning til så mange andre gaver.

Vi bliver profileret på en rigtig god måde, og så er det samtidig en meget billig måde at opretholde og udvide de nære relationer til vores kunder og samarbejdsvirksomheder. Det er simpelthen effektiv markedsføring, der samtidig smager af mere.

Profilkonfekt er naturligvis klar over alle disse argumenter, når de kontakter os. Men da vi er mere end enige, så går samarbejdet upåklageligt. Virksomheden har eksisteret siden 1986, så de har også en rigtig god erfaring, som vi drager nytte af. Uhm.