Her kan du læse, hvorfor du bør købe mrs Mighetto-plakater, som skal være med til at sikre, at børneværelset bliver flot indrettet.

Der er børneplakater, og så er der de børneplakater, som beriger dit barns hjem. Og ikke nok med, at det beriger dit barns hjem. Det vil også være muligt at være i dit barns hjem i al evighed. Tilmed er der også mulighed for, at det kan gå videre i arv til den næste i søskendeflokken. For når der tales om mrs Mighetto-plakater, så er der tale om vaskeægte designgaver af en anden verden.

Fantastisk smukke

Først og fremmest er plakaterne enormt smukke. Du kan få dem med en masse forskellige budskaber. Du kan eksempelvis få en, hvor der er en fugl på, en hjort og mange andre dyr. De har ofte et meget specielt ansigt, der gør det lidt udefinerbart at vurdere, hvilket humør de har. Men dog uden at det bliver på en harmfuld måde – tværtimod. De er altid lavet med farver, der er lyse, og som på en lettere skjult måde indikerer lykke. Det er ikke traditionelle børnemalerier, men de er ikke på nogen måde melankolske. Tværtimod er de faktisk meget positivt stemt.

Plakaterne er malet i akvarel.

Eksklusive

Det er sådan med mrs Mighetto-plakater, at de er særdeles eksklusive. De er blevet lavet med det formål at være enkeltstående plakater. Når mrs Mighetto har lavet deres plakater, laver de dem aldrig igen. Det gør, at der kommer noget unikt over dem. Mrs Mighetto er et meget populært mærke, og det ventes, at der i fremtiden vil være flere og flere plakater med en vis værdi, som ikke må undervurderes. De kan meget hurtigt stige i værdi på et niveau, der ikke er særlig normalt at være vidne til. Det skyldes, at plakaterne stiger i popularitet for hvert år, der går.

Laver ikke kun plakater

Mrs Mighetto laver ikke kun plakater. De laver også andre ting. Det kan eksempelvis være ting som sengetøj, fødselsdagskort, alfabetbog og tatoveringer. Alt, som mrs Mighetto laver, har et dybere motiv i tegninger og design. Det gør, at de får en smukkere værdi for det enkelte barn, og at de er værd at købe for hver enkelt person.

Udsolgt efter kun to uger

For at give et godt indblik i, hvor populære de ting, som mrs Mighetto laver, er, kan følgende nævnes: Superheroes, som var deres første plakatserie til værelset for børn, blev udsolgt på intet mindre end under to uger. Det vidner lidt om, hvor stor kvalitet og efterspørgsel der er over mrs Mighetto-produkter. Sådan er det hver gang. Det skyldes, at der er så stor fokus på, at alting skal være lavet til perfektion. Der er tænkt over hver enkelt kunstneriske detalje, som er årsagen til, at det rent stilistisk er så flot.

Skønne for børnene

Det er plakater, der uden tvivl vil berige børnenes eksistens og sikre, at der kommer til at være masser af gode øjeblikke for barnet. Når det kigger op første gang og ser den smukke plakat, kan den kun blive overrasket og imponeret. Det er, hvad der sker, når man får to så dygtige svenske kunstnerinder til at lave plakater. Det er plakater på et niveau, der sjældent er set overgået i en børnekontekst. Det skyldes, at der er lagt så meget energi i hver enkelt detalje, og fordi de er så utraditionelle. Man får følelsen af, at det er nogle meget troværdige plakater, som mrs Mighetto har lavet. Det samme gør sig selvfølgelig også gældende, når det kommer til deres børnekort, tatoveringer, alfabetbøger, sengetøj med meget mere.