Nu står vi igen overfor efterår og vinter. Og hvordan kommer det til at spænde af? Der er problemer nok i forvejen med de prisstigninger, du oplever for tiden, så du har ikke brug for flere bekymringer.

Men vinteren står for døren om du vil det eller ej. Og med den kommer risikoen for glatføre. Det bøvlede ved glatføre er, at det kan opstå når som helst i løbet af det næste halve års tid.

Og hvis din ejendom grænser op til et fortov eller et andet område, som bruges af gående, så er du ansvarlig for at sikre fornøden glatførebekæmpelse.

Brug den rigtige partner til glatførebekæmpelse

Hvis du bor i Århus, skal du ikke lede længe for at finde en løsning på dit glatføreproblem.

Her findes nemlig virksomheden Palmgrenservice, som har styr på det med at bekæmpe glat føre – og det kan de gøre til en pris, som du kan betale.

I stedet for at du selv skal stå med sneskraber og skovl, og slå hul i isen eller fjerne sneen, så lad dem gøre det. De har professionelt udstyr til opgaven, så for dem tager det ingen tid set i forhold til hvor meget tid og besvær, som du selv skal bruge på det.

Og de tilbyder løsninger både enkelte gange, og som abonnementsløsninger – begge dele til en god pris – så du ikke behøver at skænke glatførebekæmpelse en tanke igennem hele vinteren, samtidig med at du stadig har råd til både varme og julegaver.

Gå ud og leg i sneen i stedet for at rydde den væk

Århus er en skøn by med mange parker og skove. Så når sneen falder, så gå ud og nyd naturen i stedet for at være hjemme for at skovle sne. Du kan nyde den friske, kolde luft eller det skarpe vinterlys. Du kan tage en termokande med varm kakao med i skoven nær Århus, og bygge en snemand med ungerne.

Uanset hvad du finder på, kan du gøre det med god samvittighed, fordi der ikke er glatføre der, hvor du har ansvaret – og det til en pris, du har råd til.