Står du og mangler lidt inspiration til, hvordan du kan gøre din altan rigtig lækker og pæn? Måske har en af dine venner eller veninder en virkelig smuk altan, som du gerne vil efterligne? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig nogle gode ideer til, hvordan du kan gøre din altan rigtig lækker at være på – for eksempel med altankasser. Læs med!

Masser af fine planter

For det første kan du gøre din altan rigtig smuk med en hulens masse fine planter. Planter er altid en god ide, når det handler om en altan. Her er både de spiselige planter og blomster en god ide – alt efter hvad du foretrækker. Dem kan du jo for eksempel sætte i nogle altankasser, hvis du ikke har så meget plads inde på din altan.

Smukke altankasser

For det andet kan du gøre din altan rigtig smuk med nogle smukke altankasser. Så bliver din altan både smuk at se på fra indersiden og fra ydersiden. Som beskrevet i det tidligere afsnit, kan altankasser være gode at fylde med både spiselige planter og med smukke blomster. Du kan for eksempel plante lækre jordbær i en altankasse og gøre en anden kasse smuk med nogle flotte blomster i mange farver. Mulighederne er uendelige, når det handler om at gøre din altan smukkere med altankasser. Samtidig kan de fleste kasser bruges til alle størrelser af altaner. På linket her kan du finde en masse smukke altankasser.

Skab et hyggeligt sted, du kan sidde

For det tredje kan du gøre din altan rigtig smuk med et skønt og hyggeligt sted, du kan sidde og nyde altanen på. Her handler det især om at skabe et hyggeligt sted på altanen, du har lyst til at være i. Eller er der jo ikke noget ved at have en smuk altan, hvis man ikke bruger den. Du kan for eksempel sætte nogle stole op og et lille bord på altanen, så du kan sidde og nyde en kop kaffe derude, mens du kigger på dine fine altankasser. Hvis du ikke har plads til det store setup, kan du også blot have nogle puder klar, som du kan sætte derud, når du har lyst til at være derude en gang i mellem.

Gør altanen aftenvenlig med lys og varme

For det fjerde kan du gøre din altan rigtig smuk ved at gøre den aftenvenlig. Det kan du for eksempel gøre ved at tilføre lys og varme til altanen. Her er det en god ide at stille nogle tæpper til rådighed i nærheden af altanen, som du gerne må tage med derud og hygge omkring. Så kan tæpperne holde dig varm, mens du sidder ude på din smukke altan og kigger på dine altankasser. Du kan også holde dig varm med en varm drik eller nogle varmelamper, hvis du har plads til det på din altan. For at skabe lys på altanen, kan du sætte nogle hyggelige julelys op (ja de er også gode i sommerhalvåret). Så kan du se noget om aftenen og om natten på din altan.