Herhjemme elsker vi heliumballoner til alle festlige lejligheder. Derfor kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at vi har haft svævende balloner til mange af vores fødselsdage og sammenkomster. Der er dog nogle ting, man skal vide, inden man kaster sig ud i fester med helium balloner. Der er nemlig stor forskel på, om man fylder helium i folie balloner eller i latex balloner.

Derfor deler jeg her min miniguide til, hvordan man får det bedste resultat, når man skal lave smukke heliumballoner til festen. Så er du godt klædt på til at overraske dine gæster med en fest lidt udover det sædvanlige.

Latex og folie – hvad skal jeg vælge?

Den helt store forskel på latex og folie balloner er, hvor godt de holder på luften. Der er tusindvis af små huller i latexballoner sammenlignet med folieballoner, som er meget mere lufttætte. Så når der kommer luft i en latex balloner vil luften langsomt sive ud igennem de her mange huller.

På grund af de her mange små huller kan latex balloner kun svæve i op til 8 timer. Men man kan afhjælpe problemet ved at fylde latex ballonen med et produkt, der hedder High Float. Det er en form for lim, der forsegler ballonen på indersiden, så den kan holde op til 25 gange længere tid. Det er super smart og så kommer man altså udenom problemet med slatne balloner til festen.

Folieballoner sparer dig forberedelsen på dagen

Folieballoner holder længere end latexballoner, fordi de ikke er fyldt med små huller. Derfor kan du puste dem op i god tid og nyde synet af de smukke balloner i lang tid efter jeres fest. Vælger du latexballoner, skal du huske at være i god tid, da de ikke svæver mere end 6-8 timer.

Sørg derfor for at først puste dem op, lige inden gæsterne ankommer. Er det en større fest med mange ting at se til op til gæsternes ankomst, vil jeg derfor anbefale dig/jer at købe folieballoner, så I har god tid til at puste alle balloner op uden at stresse.

Hvorfor ikke bare købe almindelige balloner?

Hvis man synes, at projekt helium er lidt uoverskueligt, kan man selvfølgelig også nøjes med normale balloner til festen. Vi har købt mange af vores festballoner på heliumballoner.dk, der har et meget stort og bredt udvalg til enhver festlig lejlighed. Men lad os være ærlige: Det er bare lidt mere festligt med svævende balloner, ikke?

Derfor håber jeg, du kunne bruge min lille miniguide til dine helium balloner. Ingen skal snydes for den oplevelse, det er, at komme ind i et stort rum med smukke svævende balloner overalt. Det giver altså en helt særlig stemning til festen, så jeg håber, du kaster dig ud i det og ikke snyder dig selv for en fest lidt udover det sædvanlige. Held og lykke med projektet og god fest!