Hvis du er 25 eller derover, så har du måske lagt mærke til, at du har mere og mere tendens til at få linjer i ansigtet. Det er noget, der sker helt naturligt, men derfor er det ikke sikkert, at du bryder dig om det. Så er det heldigt, at det faktisk er muligt at gøre noget ved det. I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvilke botox behandlinger der findes. Så bliver du måske klogere på, om der er en behandling, som er noget for dig.

Du kan få botox behandling mellem øjenbrynene

I dag er det nok mest normalt, at man får en Botox behandling mellem øjenbrynene. Når man gennem årene går og rynker på brynene engang i mellem, så vil det på et tidspunkt ske, at denne bevægelse sætter sig som linjer mellem øjenbrynene. Det kan især være slemt om sommeren, hvor man ofte kniber øjnene sammen og rynker på panden for at skygge for solen. Når du får en botox behandling, så lammer man de muskler, som danner rynken. Hvis du får botox mellem brynene, så betyder det altså, at du i det næste stykke tid ikke kan rynke dine øjenbryn.

Du kan få botox behandling til smilerynkerne

Du vil med tiden også begynde at få fine linjer ved øjet, som gennem tiden er opstået ved, at du har smilet. Der er nogle, der finder disse linjer charmerende, mens andre gerne vil have dem fjernet. Her er det igen meget normalt, at man behandler med botox, så området omkring øjnene ikke rynker sig sammen, når man smiler.

Du kan få botox behandling i panden

Når man gennem livet begynder at få rynker i panden, så kan man godt komme til at gå rundt og se lidt sur ud. Derfor er der mange, der vælger at få botox i panden, når de første linjer begynder at vise sig. Det kan være, at du også har nogle rynker i panden, som du gerne vil til livs? Så kan du med fordel prøve botox. Det kommer med garanti til at give et resultat, du kan se.