Der er rigtig mange forskellige typer ophold, man kan vælge at tage på, så man skal ikke lade sig begrænse af familieferier eller simple hotelovernatninger. I Sønderjylland kan man komme på ophold, der giver en unik og særlig oplevelse, uanset hvem man rejser med og hvad formålet er!

Hvad end du vil have pulsen op eller ned, så kan du finde det, du har behov for, i det sydjyske land.

Jagt- og golfophold

Hvis du vil på ophold med formål, så tilbyder Sønderjylland mange forskellige golfophold og jagtmuligheder. Din overnatning vil være i rolige og stille omgivelser og vil give dig den nødvendige energi til at komme op og få noget ud af dagen.

En overnatning i Sønderjylland behøver ikke være en seng og en gåtur, hvis det ikke er det, du vil have – det kan sagtens være en mulighed for at give dig selv fri inden en jagt, så du ikke skal stå op midt om natten for at nå frem.

Sønderjyllands smukke natur skal nok få dit hjerte til at slå, uanset om du spiller golf på de grønne plæner, jager mellem stammerne eller fisker i søerne. Der er lidt for enhver smag, og med et ophold eller en overnatning vil du være veludhvilet og klar til det hele!

Romantiske ophold i Sønderjylland

Man behøver ikke tage til Frankrig, for at gøre et jubilæum eller en særlig oplevelse romantisk. På Gram Slot i Sønderjylland vil du og din partner kunne nyde de smukke omgivelser og det romantiske slot som baggrund, mens I nyder hinandens selskab på ét af de hyggelige, istandsatte værelser på slottets grund.

Med lange ture i skoven vil I under jeres slotsophold få kvalitetstid uden lige, og har I brug for liv omkring jer, kan I tage til Haderslev. Her byder caféer og butikker jer velkomne, og I kan sætte tempoet ned og nyde hinandens selskab, mens I slentrer mellem gamle huse og langs smukke bygninger.

Et slotsophold i Sønderjylland er en romantisk oplevelse, hvor der ikke skal tænkes på dyre fly eller lange køreture. I kan nyde hinandens selskab i ro og fred. Tag på kanotur og vær bare jer to uden andre, eller tag med ud på sælsafari eller til sort sol. I behøver ikke rejse langt, for at fejre eller nyde – Gram Slot har alt det, I kunne ønske jer, og meget mere lige i nærheden.