Mangler du inspiration til at indrette dit hjem, så bør du kigge hos Living Concept. Her mødes du med et væld af ideer, du kan brug direkte eller selv bygge videre på.

Dit hjem har stor betydning

Hvordan du indretter dig hjem har stor betydning for flere ting. Først og fremmest kan det medvirke til at du selv føler dig godt tilrette i det sted, hvor du med stor sandsynlighed bruger mest tid. Derfor er det vigtigt, at få det indrettet, så det passer til dine behov. Men dit hjem er også som et visitkort overfor dem, der besøger dig. Altså dine gæster får et enormt indtryk af dig ud fra den måde, som du har indrettet dit hjem. Og de førstehåndsindtryk kan være svær at ændre på.

Inspiration til altanen

For dem der bor i lejlighed er en evt. altan et meget vigtigt sted, hvor der ofte er tid til afslapning og et lille frirum. Derfor er det også vigtigt, hvordan altanen indrettet. Via Living Concept kan du få masser af gode ideer til hvordan du kan få indrettet din altan på en god måde. Du kan blandt andet se hvordan du får fat på den perfekte hængende altankasse. Kasser der er lavet i vejrbestandige materialer og i øvrigt fås i forskellige størrelser. Kasser der også kan bruges til opbevaring og værktøj, haveartikler og meget andet. Altså så du får endnu mere udnyttet pladsen på din altan.

Gode opbevaringsmuligheder

Opbevaringsplads er en udfordring i mange hjem. Hos Living Concept kan du blive inspireret til at bruge kurve af flet til at opbevare alt muligt og dermed få mere orden og overskueligt hjem. Generelt findes en række kurvemøbler der kan benyttes til stort set ethvert behov.

Spændende vinreoler

At have vin liggende er både en rar ting, men ofte også noget, der er med til at skabe en god stemning. Men der findes rigtig mange forskellige vinreoler, lige fra vægmonteret til dem, der kan stå på gulvet. Og de findes i mange forskellige materialer. Lige fra glas til træ. Vi Living Concept kan du få gode ideer til hvordan din vinreol skal være. Se blandt andet en vin- og magasinholder, der er lavet i læder, og kan hænge på væggen. Eller en super elegant vinreol i Kare Design Bistro, der også skal monteres på væggen. Fylder lidt og er super elegant. Men der er masser af andre muligheder for vinreolen via Living Concept.