Shopify er en skybaseret platform til design af Webshops. Navnet læner sig op at den kendte musik streaming service Spotify. Shopify er udviklet af en canadisk virksomhed. Det er nu en global succes, med over 139 milliarder salg verden over som er sket igennem en Shopify baseret webshop.

Du kan kvit of frit downloade Shopify software og bruge det uden begrænsninger i en testperiode på 14 dage. Shopify er lavet sådan at alle der bare har grundlæggende webdesign evner kan bruge det til at lave en webshop. Men hvis du vil være seriøs, og bruge en webshop til mere end at sælge et par hjemmestrikkede sokker over sociale medier, så er det nok en god ide med lidt eksperthjælp.

Få professionel hjælp fra en Shopify ekspert

Selv om Shopify kommer med alle værktøjer til at du selv kan oprette en webshop, så bliver du aldrig så effektiv som en Shopify ekspert. Især når der er brug for lidt mere avancerede tilpasninger og funktioner. Shopify uddeler certifikater til partnere der kan demonstrere tilstrækkelig ekspertise. Og når du vil have en professionel designet webshop med avancerede funktioner, er det i de fleste tilfælde en god ide at bruge en af disse certificerede eksperter.

En platform som Shopify er et produkt af mange års udvikling, som igen er baseret på årtiers evolution af Internettet og webdesign. Dette betyder at der er mange flere muligheder end du som amatør umiddelbart kan få øje på.
Med hjælp af en dygtig certificeret Shopify Webshop ekspert kan du få en webshop i verdensklasse.

En god investering i din Webshops fremtid

Det er naturligvis ikke gratis, at bruge eksperthjælp. Men det er overraskende billigt. Og det er smart, ikke at set det som en udgift men som en investering. God webshop design kan med det samme mærkes på bundlinjen. At hyre en Shopify Webshop ekspert er en udgift som du meget hurtigt vil tjene ind igen.

Shopify er perfekt til de sociale medier

De sociale medier er efterhånden veletablerede som effektive reklame platforme. Store og små forretninger bruger dem, og alle virksomheder har i dag som minimum også en Facebook side. Shopify kan meget godt integreres med Facebook, LinkedIn, Instagram, Printerest, Twitter og flere.

Med Shopify kan du opsætte en butik som en sektion på din eller din virksomheds Facebook side. Alle dine produkter som er slået op på Instagram eller Printeres kan derfra direkte sendes til din Shopify indkøbskurv.

SEO er også et must for en effektiv webshop

Et særdeles vigtigt argument for at bruge professionel Shopify eksperthjælp er SEO. SEO står for Search Engine Optimization, dvs. optimering af en webside til Googles søgekriterier. Google stiller nemlig ganske kontante krav til alle websider der vil gerne placeres i deres søgemaskine. SEO er kunsten at komme disse krav i møde. Hvis alle Googles krav opfyldes, vil din webside blive belønnet med en god placering i Google.

Hvis din webside ikke opfylder Googles kriterier, bliver den derimod straffet og rykket længere ned i Googles søgehierarki. Det er dem enkelte, mest betydningsfulde aspekt af en professionel webside og webshop: en god placering i Google.

Effektiv SEO kræver ekspertviden

Teoretisk set, kan alle webdesignere lave SEO. Men det er desværre ikke nemt, fordi Google ikke engang offentliggør alle deres krav og kriterier. Mange af dem skal man gætte sig til, og det kan man kun igennem ihærdig og grundig research. Som ikke SEO prof har man slet ikke en chance, især fordi Google løbende laver ændringer i deres kriterier.

Det er en af de helt store fordele du får med en professionel Shopify ekspert.