Fællesskabet er noget af det allervigtigste, for at en arbejdsplads kan trives og derved producere noget god i sidste ende. Hvis medarbejderne ikke har et godt fællesskab eller ikke kender hinanden særligt godt, er det så meget desto sværere at være effektiv på arbejdspladsen eller lave det bedst mulige arbejde, fordi medarbejderne ganske enkelt ikke snakker nok sammen.

 

Det er der heldigvis noget at gøre ved. Som virksomhedsejer eller afdelingsleder, kan du nemlig vælge at afholde et par events eller noget teambuilding, der både kan styrke fællesskab og samarbejde samt presse medarbejderne en smule og få dem ud i nogle uvante situationer, hvor de har brug for hinanden.

Udliciter jeres events

Du kan selvfølgelig godt vælge selv at stå for den slags, men det vil ofte være en masse spildt tid og arbejde, hvor du i stedet bare kunne have spurgt et af de utallige firmaer, som efterhånden afholder events. Ofte vil det koste i omegnen af det samme beløb, og så har det desuden den fordel, at disse firmaer allerede har gjort dette mange flere gange, end I nogensinde vil komme til at gøre det. Det betyder, at de vil være langt bedre til at afholde den type events, og de vil kunne gøre det langt mere gnidningsfrit.

 

Lad Kystvejens Konferencecenter afholde jeres events

En af disse virksomheder, som vil kunne afholde jeres events for jer, er Kystvejens Konferencecenter. Kystvejens Konferencecenter er mest kendt for at være et Konferencecenter, der udlejer lokaler til både små møder og store konferencer. Konferencecenteret gør imidlertid også en del i at afholde anderledes og fællesskabsstyrkende events for firmaer. Det ligger på Djursland (Midtjylland/Østjylland), og de har derfor også en del samarbejdspartnere på Djursland, såsom Ree Park og Kyst og Fjordcenteret, som de ofte trækker på, når der skal afholdes events for firmaer.

 

På konferencecenteret lytter de gladelig til jeres ønsker som firma, så hvis du sidder som leder og skal forberede events, kan det altså være en god ide faktisk at spørge medarbejderne, hvad de kunne tænke. Ellers har firmaet dog også et væld af forslag baseret på tidligere vellykkede events, hvor af mange selvfølgelig i et eller andet omfang drager nytte af det faktum, at de er placeret på Djursland og dermed tæt på kysten.

 

Af nogle af de lidt mindre events, som Kystvejens Konferencecenter plejer at afholde, kan der for eksempel nævnes en gåtur i den nærliggende plantage, picnic i Djurslands klitter eller vinterbadning og en tur i sauna.

 

Hvis i godt kunne tænke jer nogle lidt større og mere udfordrende events, kan Konferencecenteret dog også klare de. Som nogle af de mest succesrige tidligere events nævner de dykning med hajer i Kattegatcenteret, 24 timer i naturen eller en sjov og vild mountainbiketur i det omkringliggende skovområde. Mulighederne er mange, og der dukker ofte flere op efter en samtale med konferencecenteret.