Dcuk ænder er den perfekte gave til kvinden eller manden der har alt. De kan også bruges som samleobjekter. På den måde kan du samle din egen lille andefamilie. Du kan forære en and eller ælling i barselsgave, Indflyttergave, julegave eller fødselsdagsgave.

 

Alle ænder og ællinger er unikke

Ænderne er flotte og kunstneriske designer ænder. Dcuk med gummistøvler er lavet i bambusrod. De er håndlavede og alle ænderne er unikke. Det vil sige der kun findes en af hver, fordi der kan være en variation i dem. Der er ikke to der er helt fuldstændig ens. På alle ænderne og ællingerne er indgraveret kunstnerens navn, som gør dem endnu mere unikke. Det er et håndværk ud over det sædvanlige. Enhver and har sit eget lille navneskilt om halsen. Det ses nemt at der er kræset for detaljen og håndværket er i orden. De små ænder har et sødt og sjovt udtryk. Brug dem i din boligindretning og skab din egen stil.

Materiale og udformning af Dcuk ænderne

Dcuk ænder er indiske løbeænder som er skåret i bambusrod. De er håndskåret og håndslebet. De er udarbejdet af overskudsmateriale fra møbelindustrien. Bambus er et bæredygtigt materiale. Det gør det kun bedre at det er overskud der bruges. Det er en kunstnerisk figur som holder længe. Indiske løbeænder kan ikke flyve, men har lært at overleve alligevel. Kendetegnet ved indiske løbeænder er at de har en oprejst kropsholdning. De har også et specielt udseende hoved. Du har mulighed for at stille ænderne udenfor hvis du giver dem et lag lak. Find en Dcuk and efter din smag.

Hver and sin historie

Der er forskellige typer af de fine Dcuk ænder. F.eks. findes der en Dcuk and med ”bjørneskindshue” af kunstpels og den fine røde garderjakke. De har deres eget lille navneskilt. Der er en til hankøn og en til hunkøn. De små håndmalede ænder har fine gummistøvler på. Gummistøvlerne er enten plettede, blomstrede eller med harlekinmønster. Welly duckling ællingerne har både gummistøvler og hat på. Ællingerne findes i fem forskellige farver. De har en højde på 22 cm. Dcuk20flower er kun 11 cm høj. Denne lille ælling har søde blomstrede gummistøvler. Ællingen findes med gummistøvler i fem farver. Farverne er rød, sort, lyserrød, lyseblå og blå. Alle gummistøvlerne har hvide prikker. Dcuk and med gummistøvler findes i en højde på 11 og 18 cm. Du kan altid kombinere de store og små ænder.