Når man har besluttet sig for at samles med sine venner til en rigtig fed fest, så skal der selvfølgelig også være noget mad til alle. Hvis man alligevel har tænkt sig at fyre den helt af, så har man nok ikke særlig meget lyst til at stå i køkkenet. Hvis man derimod bare bestiller pizza til alle, så er det slet ikke problem. Så skal man ikke bruge flere timer på at gøre maden klar i køkkenet. Man bestiller bare en ordentlig portion, så der er nok til alle. Så skal man heller ikke bekymre sig om al den opvask, der ellers ville komme i sammenhæng med madlavningen.

Hvis man bor i København K, så kan man med fordel bestille pizza fra Store Kongensgade, der ligger i nærheden. Så vil det heller ikke tage alt for lang tid for leveringen. Det gør det bare meget nemmere for dem, der skal levere det. Det er selvfølgelig også en fordel for en, at man ikke skal vente i så lang tid. Hvis man også plejer at bestille derfra, da det ligger ret tæt på en, så er det jo kun en fordel.

Pizza vil altid være der

Når man så ellers har været ude og feste, så vil man nok også blive ramt af tømmermænd. Det er næsten lige før, at det er umuligt at ikke få det. Så er det for det meste forslået, at man drikker en masse vand og spiser noget fast food. Så er der ingen tvivl om, at pizza er det bedste valg. Det er slet ikke lige så snaskede som de andre ting, man ellers kan få. Hvis man bestiller sådan en lækker en, så kan man også helt selv bestemme, hvad man vil have på. Der er simpelthen en langt større frihed. Så kan man også vælge lige præcis det, som man er i humør til.

Det kan dog også være, at man bare ikke har det særlig godt. Hvis man bare sidder helt alene og er ked af det, så kan det være svært at komme ud af det hul, som man nu ellers sidder i. Når man er blevet ramt så hårdt og bare er så ked af det, så er det ikke altid, at man kan hjælpe sig selv videre. Nogle gange kræver det endda mad, der kan give en trøst. En af de bedste former for trøstespisningsmad, det er helt klart en god pizza fra Store Kongensgade. Der er noget utroligt behagelig ved at sidde og spise en pizza, imens man bare er helt nede i kulkælderen. Det kan i hvert fald hjælpe med at starte der.