I disse tider er det nærmest umuligt at drive forretning uden på den ene eller den anden måde at have en tilstedeværelse online. Det er ganske enkelt der folk befinder sig nu om dage, lige meget om de skal brænde et par timer af eller skal indberette til skat. Særligt online handel er dog ved at blive stort i Danmark såvel som resten af verden, og det er selvfølgelig det, man som erhvervsdrivende skal forsøge at drage nytte af ved at have en tilstedeværelse på internettet af den ene eller den anden art.

Fordelene ved at have egen hjemmeside

Mange mindre erhvervsdrivende nøjes med at oprette en side til deres virksomhed på en eller flere forskellige sociale medier, og det kan sådan set også være fint. Det handler trods alt om at møde kunderne, hvor de færdes naturligt. Alligevel er der dog noget vigtigt ved at have sin egen hjemmeside. Vigtigst af alt er det selvfølgelig, at du har fuldstændig selvbestemmelse, når det kommer til udtryk og eksponering. De sociale medier har nemlig på det seneste gjort sig til de store gatekeepere, hvilket som oftest kommer til udtryk ved, at man skal betale i dyre domme for at blive eksponeret og synlig for sine potentielle kunder. Har man sin egen hjemmeside, kan det godt være, at marketing er en anelse mere kompliceret. Til gengæld kan du være sikker på, at du kommer ud til dem, der rent faktisk kan bruge dit produkt til noget.

 

Nærmest vigtigst af alt er det dog, at du med din egen hjemmeside fuldstændig selv kan vælge det visuelle udtryk, der passer til dig og din forretning. Befinder man sig udelukkende på de sociale medier, vil det slet ikke gå op for en, hvor begrænsende deres format i virkeligheden er.

Find et WordPress webhotel

På trods af at vide alt dette, er der dog mange, der alligevel bevidst undgår at begive sig ud i at lave egen hjemmeside. Det gør de grundet en fordom om, at det er kompliceret, dyr eller svært. Det behøver dog ikke at være nogen af delene. I disse tider findes der nemlig masser af tjenester, der stort set lave din hjemmeside for dig. Det kunne for eksempel være WordPress. Det sværeste er sådan set ikke at lave sin hjemmeside men at få den hostet. I den sammenhæng kan det være belejligt at alliere sig med et såkaldt webhotel, der specialiserer sig i WordPress. Et godt wordpress wehotel vil nemlig ikke kun kunne hjælpe med at hoste din hjemmeside. Et WordPress webhotel vil også kunne indlæse din WordPress side hurtigere og hjælpe dig med at fikse dårlig kode.

 

Har du tekniske problemer med hosting eller hjemmesiden i sig selv, vil et WordPress webhotel også være det oplagte valg. Der findes dog ikke kun et WordPress webhotel. Der findes tværtimod mange, og dit valg bør ikke kun afhænge af prisen. Lad det i stedet afhænge af, hvem der kan levere den bedst mulige service for pengene.