Hvorfor ikke Indrette dit udendørs rum til et lækkert loungeområde, som du kan nyde sammen med dine venner, familie, og når du nyder lidt alene-tid med dig selv. Har du en have, en terrasse eller en altan, er det dumt ikke at udnytte det område til fulde. Se det som en mulighed for at have et sted, hvor du kan nyde det gode vejr til fulde og ikke er nødsaget til at sidde i en ubehagelig plastiskstol eller ligge på et tæppe på jorden. En overdækket terrasse er super ideel til en lounge, og det er her valg af møbler til terrassen er vigtig.

 

Uanset mængden af plads er det muligt at omdanne en kedelig terrasse til dit personlige yndlingssted. Meget af det handler om at finde behagelige loungemøbler i de rette størrelser og omfang. Har du en overdækning, kan du lave en ekstra stue, hvor du virkelig kan komme ned i gear og nyde din fritid.

Sådan vælger du de helt rigtige loungemøbler

Når du skal købe loungemøbler til udendørs brug, er der nogle ting, du bør have in mente. Da disse møbler ofte står ude i alt slags vejr, er det vigtigt, at du får købt dig nogle havemøbler, som er i god kvalitet og derved kan holde til alt, hvad den danske sommer har at byde på vejrmæssigt.

 

Du kan indrette dit udeareal på lige fod med din bolig. Lad din personlige stil smitte af på dit valg af møbler og dekoration. Er du til mere rå elementer, kan du kombinere alt fra flet, træ eller metal med et bord af beton eller rå brædder. Det er derfor en god idé at vælge loungemøbler i et design, du føler, der afspejler din personlige stil. Vil du gerne have, at din udendørs lounge afspejler resten af din bolig, er det er god idé at gå efter nogle af de samme elementer, som du har brugt til at indrette din bolig med. For at få den hyggeligt afslappede stemning som en lounge bør emme af, er det en god idé at gå efter lave møbler med en god komfort. Det gælder både ved stole, sofaer, bænke og lænestole.

 

Gør din lounge ekstra hyggelig

For at få den helt rigtige hyggelige stemning på din terrasse er loungemøbler i sig selv ikke nok. Det kræver lidt ekstra dekorativt tilbehør. Ud over møblerne kan du gøre meget dekorativt med få elementer.

Da din terrasse er udenfor, giver det god mening at have planter i dit loungeområde, og ud over det praktiske aspekt giver det enormt meget til rummet at have planter i forskellige afstøbninger. Har du pæle eller lignende, kan planter der slynger sig være en fantastisk idé og skabe en sydlandsk stemning. Du kan også vælge at hænge planter op i kroge eller have nogle få men store grønne planter i flotte krukker på terrassen. Ud over planter er lys og lyskæder næsten uundgåeligt for at skabe en ekstra hyggelig stemning. Du kan vælge at have nogle flotte lanterner med levende lys eller sætte nogle flotte lyskæder op. Begge har også en praktisk funktion, og du kan snildt kombinere begge dele. Dernæst er puder, hynder og tæpper et must både for komforten, men i den grad også for det visuelle aspekt. Så kan du roligt invitere gæster over til hyggelige stunder i din lounge.