Der findes få ting bedre end at sidde på terrassen en varm sommerdag med en drink i hånden og nyde livet i skyggen under en markise. For mange er dette rent drømmeri, men det kan sagtens blive til virkelig for dig også. Sommeren kommer år efter år, og har du terrassen, så mangler du måske bare markisen. Du kan nemt og hurtigt få opsat en markise, der passer lige til dine behov. Hvad enten den skal være mekanisk, elektrisk eller med nedfald for enden, så er mulighederne mange. Du kan derfor helt sikkert finde en markise, der passer perfekt til dit hjem.

Markiser til alle behov

Der findes utallige varianter af markiser. Adskillige forskellige måder for midlertidigt at overdække en terrasse efter behov. Måske skal den bare være helt klassisk og skabe skygge, når du ønsker det. Måske skal den have nedfald både for enden og i siderne, så du får følelsen af en udestue. Du kan få monteret lys i markisen til de sene sommeraftener. Derudover er der mulighed for smarte teknologier som registrerer både vind og sol, og derfor automatisk kan rulle markisen ind, hvis solen ikke skinner mere, eller det blæser for meget.

Markiser kan også bruges til andet end at overdække terrasser. De kan monteres på ydersiden af vinduer, og på den måde skåne vinduerne for sollys udefra.

Få et gratis skriftligt tilbud på din nye markise

Det kan hurtigt virke som et stort projekt at skulle have opsat en markise og vælge mellem alle de forskellige muligheder. Derfor kan det være en god ide at få en ekspert hjem til at fortælle og forklare om de forskellige typer, så i sammen kan finde den bedste løsning for lige netop dig. Herved får du både et overblik over de forskellige muligheder, og hvordan de passer til dine behov, og du får mulighed for at få svar på alle dine eventuelle spørgsmål. Så book et konsulentbesøg, og få et tilbud på en flot og smart markise, der passer perfekt til dig og dit hjem snart.

Bliv sommerklar med en lækker markise

Med en smart markise lavet præcis til dit hjem kan du peppe dit hjem op og blive klar til sommeren. På de varme sommerdage er terrassen husets vigtigste sted, og derfor er det vigtigt, at man gør terrassen klar til sommeren. Markisen giver et trygt miljø, hvor du kan sidde ude både i løbet af dagen og om aftenen. Du behøver hverken at koncentrere dig om for meget sol eller en lille byge, når du skal invitere gæster på besøg, da markisen beskytter dig og dit selskab imod begge dele. Med en fjernstyret og motoriseret markise behøver du endda ikke engang rejse dig for at tage enten markisen ud eller ind. Det hele foregår nemt og hurtigt, og gør hele oplevelsen god. Kvalitetsmarkiser holder i mange år, og du kan bl.a. få op til hele 5 års garanti på din nye markise. Så er du sikret mange goder stunder på terrassen.