Har du længe ønsket dig et nyt gulv? Gulve bliver med årene slidt og trænger til at blive udskiftet. Det er en god idé, at når du køber et nyt gulv, så er det et kvalitetsgulv, som er slidstærkt. Og med et microcement gulv undgår du hurtig slid. Det er en god idé at overveje, hvilken type gulv du kunne tænke dig, for det nye gulv er nemlig med til at give dit hus et helt nyt udtryk.

Et langtidsholdbart gulv – det er praktisk!

Hvis du leder efter et godt, billigt og slidstærkt gulv, så er microcement gulvet en perfekt løsning. Microcement gulvet har en slidstærk og solid overflade, som er super nemt at vedligeholde. For at vedligeholde dit nye lækre gulv, kræver det kun, at du vokser overfladen ca. en gang om året. Derudover er dit nye microcement gulv nemt at rengøre. Det eneste du skal bruge, er en mild sæbe og en gulvmoppe. Nemt ikke? Hvis du er interesseret i at læse mere om microcement gulvet, kan du gøre det her.

Vær med på moden

Udover et langtidsholdbart gulv, så får dit hus også et helt nyt og moderne udtryk. Microcement gulvet er nemlig super moderne. I mange husstande ser man en stigende interesse for det rå og industrielle look. Det er især populært, fordi det giver en betonagtig æstetik. Gulvets rå look og hårde overflade vil give dig en stemning af at være ude i den rå natur. Gulvet er også forholdsvist neutralt, og det vil give dig lov til at eksperimentere med resten af rummets møbler og farver. Med andre ord giver dit nye microcement gulv en designmæssig frihed.

En farve til enhver smag

Udover din designmæssige frihed har du også en meget bred vifte af farver at vælge imellem. Du kan vælge de klassiske farver som hvid, beige og grå til nogle mere komplekse og bestemte farver som Sten, Lava og Canvas. Derudover kan gulvet også fås i mange forskellige effekter som mat, skinnende, metallisk, fint eller groft udseende og iltet.

En miljøvenlig løsning

Man skulle næsten ikke tro, at microcement gulvet har flere fordele, men det har det altså! Microcement gulvet er altså også en super god miljøvenlig løsning til dig der indtænker klimaet i dit næste gulvprojekt. Og det bedste af det hele er, at det også er billigt på samme tid med, at du reducerer dit klimaaftryk.

Flere fordele

Når du køber dit microcement gulv, er der mange fordele. For det første er det billigt, og man behøver ikke at fjerne det gamle gulv før det nye lægges på. Har du gulvvarme? Det er intet problem! Microcement gulvet kan sagtens blive lagt ovenpå det gamle gulv uden, at det ødelægge eller forvolde systemet skade. Microcement gulvet har ovenikøbet en fremragende termisk åndbarhed, hvilket gør, at gulvvarmen spreder sig fra gulvet til rummet!  For det andet er der en hurtig installationstid på 3-4 dage – processen er hurtig og nem. Og for det tredje er det sikkert og brugervenligt, fordi gulvet er kloridfrit. Smart ikke? Hvis du er interesseret i at læse mere om fordelene ved microcement gulvet, så læs her.