I de moderne tider kan det hurtigt blive en nødvendighed at kunne dokumentere sin arbejdsdag. Der kan nemlig hurtigt blive fundet snyd på forskellige håndværker jobs, både fra medarbejderen, men også fra kunden og chefen. Her kan et værktøj som en medarbejder GPS blive en fordel for alle parter. Lyder det som noget for dig, så læs endelig med videre her, og hør hvordan geolokalisering fungerer og, hvordan du kan få brug for det på din arbejdsplads.

Hvad er GEO lokalisering?

Geolokalisering er en identifikation eller en estimering af et objekts geografiske placering. Her kan der være tale om objekter som en radarkilde, en mobiltelefon eller en internetforbundet computerterminal. Kort sagt er geolokalisering dannelsen af forskellige geografiske punkter og koordinater, der bruges til at angive positioner af objekter. Dette kan være brugbart, idet koordinaterne kan benyttes til at bestemme et bestemt sted, for eksempel en adresse, eller benyttes til at dokumentere, hvor en person eller et objekt er, eller har været i løbet af en bestemt tidsperiode.

Geolokalisering benyttes oftest til at dokumentere, men der findes uden tvivl også mange andre formål med geolokalisering.  Måske er geolokalisering eller en medarbejder GPS, det der skal til for at optimere din virksomhed, hvilket kan blive en fordel for både dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Hvad kan det bruges til?

Geolokalisering kan bruges til mange forskellige ting. Alt fra lokalisering af varer, fra for eksempel fragtskib til varehus, til dokumentation af arbejde på en arbejdsplads. Geolokalisering er nemlig praktisk til at kunne overvåge objekter uden større omkostninger.

Der kan tilbydes flere forskellige former for geolokalisering. For eksempel en medarbejder GPS der kører gennem medarbejderens mobiltelefon, hvor det er muligt at se, hvor medarbejderne befinder sig i løbet af en arbejdsdag. Her kan der også findes flere forskellige typer af medarbejder GPS’er. De kan findes som simple GPS’er, hvor formålet er at tracke, hvornår medarbejderen møder på arbejde, holder pause og slutter arbejdsdagen. De findes også som avancerede GPS’er, hvor der tages GPS-punkter gennem hele dagen, hvilket har til formål at dokumentere, hvor medarbejderen befinder sig i løbet af arbejdsdagen.

Lyder geolokalisering i form af for eksempel en medarbejder GPS, som noget du gerne vil kigge nærmere på, så kan du læse meget mere om forskellige tilbud af geolokaliserings værktøjer på Worklogger.io. Her kan du også høre mere om, hvordan geolokalisering kan optimere din virksomhed.

Fordele ved en medarbejder GPS

Overvågningen af medarbejdernes arbejdsdage kan have store fordele for alle parter på en håndværker arbejdsplads. Her kan det nemlig være en fordel for chefen at bevise, hvor medarbejderen befinder sig i løbet af arbejdstiden, og hvor meget arbejde han får levet. Det samme er for medarbejderen, hvis han eller hun skal kunne dokumentere, hvor meget arbejde han/hun har lavet i arbejdstiden, for eksempel for at få den helt rigtige løn for det arbejde der er blevet lavet. Med et værktøj som en medarbejder GPS bliver det nemt at kunne dokumentere, hvem der har lavet hvad, hvor og hvornår. Det giver en sikkerhed til alle parter ved et job, da alt kan dokumenteres og bevises.

Derudover kan det også benyttes mod kunder, der enten føler sig snydt, eller nægter at betale den givne regning. Her kan det være en fordel at kunne dokumentere overfor kunden, hvor meget arbejde der rent faktisk er blevet lavet, så kunden er nødsaget betaling for arbejdet.

Altså er en medarbejder GPS og geolokalisering altså et praktisk værktøj, der kan bruges til dokumentation af meget forskelligt. Det kan være en fordel for mange firmaer og en måde at optimere en virksomhed.