Tanker du jævnligt bilen op på OK’s tankstationer? Og kunne du tænke dig et mobilabonnement fyldt med massevis af fordele? Så er OK Mobil værd at tage til overvejelse. Med OK Mobil får du ekstra taletid og data, hver eneste gang du tanker din bil op – samtidig med, at du giver et bidrag på 10 øre. til din lokale sportsklub. Det er da smart.

Telefoni og benzinkort

For at give kunderne ekstra glæde af OK Mobils, så har OK valgt at koble deres mobiltelefoni sammen med deres OK Benzinkort. Dette betyder, at hver gang kunden tanker sin bil på sit OK Benzinkort, så bliver der lagt noget ekstra oveni mobilpakken. Kunden vil automatisk modtage en sms efter optankning af bilen, hvorved kunden selv kan vælge i mellem at modtage ekstra taletid eller data. Hvorefter OK sørger for, at overførelsen sker helt automatisk.

Støt lokalsporten

En anden fordel ved OK mobiltelefoni og benzinkort er, at du kan støtte lokalsporten, hver eneste gang, du tanker. Ved både at være kunde af OK Mobil og OK Benzinkort, så giver du et bidrag til en valgfri sportsklub på en samlet sum på 10 øre. Du kan vælge i mellem 1.500 forskellige klubber og foreninger Danmark, som alle har brug for lidt ekstra kærlig støtte. Er du kun kunde af en af delene, så vil du give et bidrag på 5 øre i stedet.

 

Som kunde i OK, så kan du også spare helt op på til 40% på spilletøj fra de 3 populære sportsmærker Adidas, Nike og Hummel til dig og dine holdkammerater. I bestemmer selv, hvor mange sæt i vil have – og i kan naturligvis få både navne og numre trykt bagpå alle spillesæt, hvis dette ønskes.

Forskellige mobilpakker at vælge i mellem

OK Mobil tilbyder en række forskellige mobilabonnementer at vælge imellem. Med deres DK-pakke, får du 6 timers tale, 6 GB data, 4G hastighed og fri sms/mms, som du kan bruge i hele Danmark. Denne pakke er en billig og god løsning, hvis du sjældent har brug for udlandstelefoni.

Du kan også vælge deres store DK-pakke, hvor du vil få op 25 timers taletid og 25 GB data i stedet.

Med OK’s lille EU-pakke kan du få fri tale og 40 GB data, som du kan bruge i hele landet. Derudover får du også 8 GB EU-data, som du frit kan bruge i hele Europa. Denne mobilpakke er et godt valg, hvis du bruger meget taletid og ofte har brug for mobildata i udelandet.

Har du behov for endnu mere data, så kan du vælge deres store EU-pakke i stedet. Med denne pakke får du fri tale og 200 GB data inklusiv 11 GB EU data.

Fælles for alle 4 abonnementer støtter du som kunde lokalsporten med 5 øre, samt har mulighed for at få op til 2 GB bonus data.

Er du utilfreds med dit abonnement og fortryder din bestilling, så har du op til 14 dages fortrydelsesret. Du kan læse mere om fortrydelsesret og om OK Mobil på OK’s hjemmeside.