Alle kan få brug for at låne penge fra tid til anden. Heldigvis har det aldrig været lettere, end det er i dag, da der er kommet et væld af forskellige muligheder for at tage et online lån. Før i tiden skulle du gå ned i banken og tale om, hvad pengene skulle bruges på og hvornår de kunne betales tilbage, ligesom du ville gennemgå et langsommeligt økonomisk tjek på alle led og kanter. Med et online lån kan pengene stå på din konto inden for få minutter og med ganske få klik.

Eksempel på et online lån

Markedet vrimler med forskellige former af lån, så det er en god idé at du tager dig tid til at lære om de forskellige typer og ikke mindst om udlånerne. En af måderne, du kan tage et online lån på, er gennem virksomheden Modus Finans, der blot er en af de mange udbydere af online lån. De har været på markedet siden 2016. Her kan du låne fra 10.000 kroner og helt op til 50.000 kroner, så hvis du står og mangler hjælp til indskuddet med lejligheden, lidt ekstra finansiering til renovering af badeværelset eller bare rigtig gerne vil på jordomrejse, er denne form for online lån lige noget for dig. De hurtige lån er velegnede til dig, der står over for pludselige eller uforudsete udgifter.

 

Fordelene ved at tage et lån på internettet er, at det er langt hurtigere end at gå ned i banken.

Hos Modus Finans er der ligeledes mulighed for at have nogle afdragsfrie måneder, navnlig to om året, som du kan anvende som et økonomisk pusterum, hvor du ikke skal tænke på, at der skal afbetales på lånet. Det kan eksempelvis være i December, der i forvejen er en økonomisk presset måned for mange danskere.

 

Se mere på https://laanweb.dk/udbydere/modus-finans/

Det skal du være opmærksom på, når du tager et online lån

 

Hvis du ønsker at tage et online lån, er der selvfølgelig en række forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Kravene for at kunne optage et online lån varierer alt efter, hvor du ønsker at låne dine penge. Det er dog altid et krav, at du er myndig og derfor altså over 18 år. Enkelte udbydere har endnu højere alderskrav, typisk mellem 20 og 23 år gammel. Ydermere må du ikke være registreret som værende en dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, hvilket er udlånerens garanti for, at du kan betale pengene retur. Slutteligt skal du typisk have et dansk CPR-nummer og ligeledes en folkeadresse i landet. Det er de formelle ting, du bør være opmærksom på.

 

En anden faldgrube, som mange overser når de tager et online lån, er at renterne typisk er meget høje og at du derfor ofte ender med, at betale langt mere retur til udlåneren, end du lånte i første omgang. Det er derfor ikke gratis goder at optage lån, så lån med omtanke og vær fremsynet. Hvis din økonomi står skidt til, er du ofte bedre stillet med professionel rådgivning end et online lån.