Der findes utrolig mange grunde til at vælge en løsning som Viabill og utroligt få til at lade være. I dagens Danmark lever mange forbrugere nærmest på sultegrænsen, da det oftest er madbudgettet, der skæres i når der pludselig kommer en uforudset regning eller udgift. Det kan også være, at man selv, eller ens børn, skal have nyt tøj til en kommende årstid, hvilket kan være svært at finde penge til i det daglige. Ens rådighedsbeløb kan variere meget fra måned til måned, hvorfor Viabill er den ideelle betalingsløsning for mange.

Viabill fungerer på den simple måde, at man på mere end 2.300 hjemmesider, kan vælge at betale med denne virksomhed som en slags kautionist for det totale beløb. Derefter vil man blive bedt om at oprette en Viabill-konto, således at man kan handle for op til 2.000 DKK. som efterfølgende betales tilbage i små rater. Det handler derfor i bund og grund om at låne sig til penge man ikke har i sit månedlige rådighedsbeløb, men hvor man derimod kan tilbagebetale disse i mindre rater uden renter og gebyrer. Viabill bruges især til tøj, elektronik og accessories såsom smykker.

 

Med Viabill kan man selv bestemme afdraget

Står man i den situation, at man selv eller familien skal have nyt tøj til vinteren, eller at sommertøjet er blevet for stort eller småt, så kan man vælge at betale for større tøjindkøb med Viabill. På hjemmesiden, hvor man foretager købet, kan man selv sætte sin smertegrænse for, hvor meget man ønsker at afdrage med om måneden. Dette kan man nemt udregne ved at finde sit rådighedsbeløb, dette gøres ved at fratrække alle sine månedlige udgifter fra ens indtægt, hvorefter det resterende er rådighedsbeløbet. Skulle man glemme at betale sit månedlige afdrag, eller hvis ens rådighedsbeløb en måned formindskes i forbindelse med en uforudset regning, kan man kontakte Viabill og lave en ny ordning. Man bør altid informere om grunden til, at der den bestemte måned, ikke betales afdrag. Dog skal man være opmærksom på, at der vil tillægges et gebyr på 39 DKK.

 

Køb de ting du mangler eller ønsker dig med Viabill

For nogle forbrugere kan man bruge mange timer på at sidde på forskellige hjemmesider og lægge sine drømme og eventuelle mangler i den online indkøbskurv. Når man endelig er færdig virker beløbet uoverskueligt og ens drømme knuses. Dette kan man dog komme udenom, ved at bruge Viabill som betalingsmiddel. Når alle ens ønsker og drømme ligger i kurven trykker man på ’betal med Viabill’ og man bliver videreført til et vindue, hvor man selv kan bestemme raterne af ens afdrag. Derefter er det blot at vælge det rigtige og fuldende købet.

Når man ser linjen med afdrag og antal måneder vil man også kunne se det endelige beløb. Uanset om man vælger at afdrage på sit køb med 2 eller 24 måneder, vil det endelige beløb for varen være uændret – man betaler altså ikke mere for sin vare ved at bruge Viabill. Vælger man muligheden om at sætte afdragsbeløbet så langt ned som muligt, således at man er sikret at kunne betale det månedlige afdrag har man en hurtig udvej. Hvis man nogle måneder har ekstra stort rådighedsbeløb kan man udbetale restgælden på én gang efter aftale. Kilde: https://afbetalt.dk/Viabill/