LED pærer er en ny og innovativ generation af pærer. Dette er først og fremmest pærer til hjemmet. De er skabt til at sidde i lamper og skabe lys og hygge rundt omkring sig. Pærerne ligner til forveksling den mere gammeldags glødepære. Lyset sidder i selve pærens hoved, imens pæren skrues fast på selve lampen via grebet. Forskellen er bare, at teknikken bag en LED pære er mere effektiv og mere energisparende end hos dens forgængere. Her undgår man ikke kun at selve glasset i pæren bliver overophedet, man undgår også at man via varmeflugt mister en masse energi. Se eksempler på LED pærer på https://led-kongen.dk/

En LED-pære holder nemlig på den energi, som bliver udledt i form af varme. Når den ikke overopheder som glødepæren skyldes det derfor netop, at energien bliver inde i pæren og selve lyskilden. På den måde behøves der ikke at genereres så meget energi for at vedligeholde lyset, og ejeren af LED pæren sparer derfor både penge og skåner miljøet. Det er nemlig generelt godt at forbruge mindre energi, hvad end dette er med hensyn til lys, varme eller vand. Og dette er LED pæren virkelig en god ting for.

LED pærer er lige så effektive som andre pærer

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, og det er der da også nogle, som mener at det er. En stor anke, som mange har haft i forhold til LED pæren er nemlig, at den ikke udsender et lige så stærkt og varmt lys som en glødepære. De mener, at et LED lys er mere klinisk, mere svagt, og i nogle tilfælde langsommere til at tænde. Dette har da også haft en vis grad af sandhed på sig tidligere, men sådan er det nu ikke mere.

De nye udgaver af LED pærer er nemlig blevet kraftigt optimerede, når det kommer til design og effektivitet. Med det rigtige valg af LED pære vil man faktisk derfor slet ikke kunne mærke, at man bruger en nymodens pære frem for den gode gamle. LED pærer er nemlig fremtiden inden for lyskilder, og derfor bliver der lige nu lagt mange penge og meget energi i at gøre dem så gode som overhovedet muligt. At en LED pære skulle betyde mindre hygge og mindre lys, er altså efterhånden en saga blot.

Slå et slag for miljøet – fortæl dine venner om LED pærer

Hvis du selv afprøver LED teknikken og finder den tilfredsstillende, så er det anbefalelsesværdigt, at du giver tippet videre til venner og familie. Hvis mange flere mennesker begynder at bruge den energibesparende pære, vil det nemlig have en utrolig positiv effekt på vores miljø og natur.