I den moderne og utroligt højteknologiske verden vi i dag lever i, fylder teknologien en hel del i langt de fleste menneskers dagligdag. Det er i dag næsten umuligt at finde en dansker som ikke ejer hverken en computer, en tablet eller en smartphone. Disse apparater er gennem de seneste årtier blevet fuldstændigt essentielle for vores samfund, og har haft revolutionære effekter på den måde vi lever på. Særligt er især de moderne mobiltelefoner – også kaldet smartphones – blevet helt og andeles uundværlige for at kunne leve et normalt liv i vores moderne samfund.

Mange bruger deres smartphones lige så meget i forbindelse med arbejde som de bruger dem i forbindelse med fritid, og det er derfor yderst vigtigt at ens smartphone virker som den skal og at man af den grund passer ekstra godt på at den ikke går i stykker. En måde hvorpå man kan forsøge at undgå at ens smartphone går i stykker er ved at beskytte dens frontglas med panserglas, eksempelvis fra hjemmesiden Winity. Mange af de helt nye smartphones der bliver produceret i dag har en skærm lavet af almindeligt glas. Da glas er forholdsvis nemt at slå i stykker, oplever mange desværre at deres skærm nemt får ridser eller revner hvis de kommer til at tabe deres smartphone.

 

Panserglas fra Winity forlænger smartphonens levetid

Som nævnt er det ikke helt ualmindeligt at folk kommer til at smadre skærmen på deres smartphone ved et uheld. En ubeskyttet smartphone er både elegant og smart, men desværre også ekstremt skrøbelig. Kommer man til at tabe sin smartphone på gulvet, kan dette slag ofte være nok til at hele skærmen smadres, eller i hvert fald at den får revner eller ridser. Dette kan man forsøge at undgå ved at beskytte skærmen med panserglas fra Winity. Panserglas er et utroligt stærkt materiale, og det tåler både slag og stød i langt højere grad end almindeligt glas gør. Desuden er panserglas overfladebehandlet, således at det modstår både revner, ridser og fedtede fingeraftryk.

Nogle er nervøse for hvorvidt panserglasset kan komme til at påvirke funktionaliteten af deres smartphone. Da smartphones i dag alle har touchskærm kan man måske være bekymret for at et ekstra lag skærmbeskyttelse i form af panserglas uden på den originale skærm kan nedsætte følsomheden af touchskærmen. Her kan man dog heldig være helt rolig. Langt de fleste panserglas er ultratynde, og har derfor ingen mærkbar effekt på hvor følsom touchskærmen er. Ligeledes skal de der har fingeraftryksaflæser på deres smartphone ikke være bekymrede, idet panserglasset ikke dækker der hvor fingeraftryksaflæseren er placeret.

 

Beskyttelse af smartphone med et cover fra Winity

Hvis man vil opnå den bedst mulige beskyttelse af sin smartphone er panserglas helt sikkert det rigtige valg, men det er desværre ikke helt nok i sig selv. Ønsker man at beskytte sin smartphone så godt som overhovedet muligt er det også nødvendigt at investere i et cover til den. Der findes i dag et kæmpe udvalg af covers til smartphones, og hvilket cover der passer bedst til den enkelte afhænger af hvad man prioriterer højest.

For at få den ultimative beskyttelse til sin smartphone er det bedste valg at finde et cover der dækker hele smartphonen. Nogle covers fungerer nærmest som en pung man åbner, hvilket gør det muligt at beskytte både kanterne, bagsiden og forsiden af ens smartphone. Nogle synes dog det er upraktisk at skulle ”åbne” coveret hver gang de skal bruge deres smartphone, og hvis dette er tilfældet kan det være at man bør overveje et andet slags cover. Er man på udkig efter enten panserglas eller et cover til ens smartphone kan man med fordel besøge Winity på Winity.dk.